Jump to content

Zenei szoftverek Windows ARM64-en


Bendi

Recommended Posts

Idoszeru. Ha az alapbol is horror windows 8-at nem szamoljuk, akkor is mar kb 10 eves a windows on ARM. A Snapdragon adott neki egy jo loketet, de azert meg nagyon messze van attol, hogy alap (emilezes, bongeszes, word, excel) funkciokon kivul masra is valoban alkalmas legyen.

Nem vagyok tul nagy velemennyel az apple-rol sem, de amikor ok kitoltak az ARM alapu gepeiket, akkor azert eleg sok minden mar alapbol ment (ha nem is nativban vagy full optimalban), meg kb 1 even belul nagyjabol minden meg volt oldva.

Link to comment
Share on other sites

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy a Microsofttal közösen (hivatalosan) fejlesztett ASIO driver milyen lesz. Illetve, hogy az inteles windows beállítási mizériái mennyire lesznek "kitisztázva" az ARM verzióban. (A Maceknek az a nagy előnyük a Windows-zal szemben, hogy "készen működnek" a dolgok, nem kell gépészkedni.)

A másik, hogy az alkalmazás gyártók hajlandóak lesznek-e az új platforma portolni. Látnak-e benne fantáziát, potenciális felhasználói bázist. (Nagy sirámom, hogy a Magix Samplitude / Sequoia nincs Macre. Pedig anno nagyon meggyőzött Windowson ... de sajnos a maces támogatás hiánya mellett még drága is volt... )

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...