Jump to content

Ákos jelenti…


Recommended Posts

1 órája írta cursortoxyz:

Vajon akkor is ajandekcsomag az ajandekcsomag ha kozben ennyi kozpenzt vag zsebre valaki? 😐 

 

Ahogy a doktorminiszterelnökúr is mondta, a nagymamát sem kérdezzük, hogy mennyibe került a mák a karácsonyi bejglibe :)

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Nem tudom, ezen miért is lepődik meg bárki. Minden kurzus a maga ... khm ... támogatóit protezsálja. Amúgy egy provokatív kérdés: miért is várnánk el egy kormányzattól, hogy azokat tömje pénzzel, akik folyton uszítanak, fröcsögnek ellene? (Ha valaki folyamatosan ócsárolja a munkahelyét, a főnökeit, és az "visszajut", ki fogják rúgni. Ennyi.)

 

Link to comment
Share on other sites

4 órája írta cursortoxyz:

Vajon akkor is ajandekcsomag az ajandekcsomag ha kozben ennyi kozpenzt vag zsebre valaki? 😐

Az mar elvesztette koszpenz jelleget. (ertsd: az MAR nem a tied!)

37 perccel ezelőtt írta Bendi:

Nem tudom, ezen miért is lepődik meg bárki. Minden kurzus a maga ... khm ... támogatóit protezsálja. Amúgy egy provokatív kérdés: miért is várnánk el egy kormányzattól, hogy azokat tömje pénzzel, akik folyton uszítanak, fröcsögnek ellene?

Ebben van igazsag, de ami nekem igazan faj, hogy azokat sem tomik penzzel, akik egyszeruen csak az igazsagot irjak meg roluk, uszitas es frocsoges nelkul (inkabb veszettul irtjak es diszkreditaljak). Viszont olyanokat, akik a normalitas es az igazsag ellen frocsognek, azokat viszont veszettul tamogatjak, es itt most nem Akosra gondolok,  bar szerintem a Bonanza ota semmi ertekelhetot nem tett le az asztalra. Nem a sikeret vitatom el, de a meki is nepszeru pedig szart ad. Az meg hogy mi szar, az vegulis izles kerdese, de valamennyire ki lehet azt elemezni is, a mekinel maradva pl, hogy mennyi az egeszseges tapertek es mekkora a hasztalan, sot akar karos resz, es vegulis lehet valamelyest tisztan latni a szar ugyeben is.

43 perccel ezelőtt írta Bendi:

(Ha valaki folyamatosan ócsárolja a munkahelyét, a főnökeit, és az "visszajut", ki fogják rúgni. Ennyi.)

Igen, de ha fonok nem kepes felfogni es elfogadni az ertelmes kritikat (sok ilyen van), akkor az ertelmes es alapos (akar konstruktiv) kritikat is ocsarolasnak fogja erezni, mert ostoba es az erzelmei iranyitjak, es a legjobb/leghasznosabb embereit fogja kirugni elso koron. Meg nyilvan idovel az emberei sem fogjak kimondani a kritikai eszreveteleiket, ami idovel felgyulemlik es alkalomadtan kiszakad egyszeru ocsarolasban.

Egy jo fonok meg elvarja, hogy a kollegai/beosztottai megosszak kritikai eszreveteleiket, mert 1. az egy jo kollega ismerve, latszik, hogy erdekli, sziven viseli a dolgokat, 2. az eszrevetelei tehetik meg sikeresebbe a ceget. Nyilvan az ilyen fonok meg tudja kulonboztetni a kritikat az ocsarolastol, es a vele dolgozokban fel sem fog gyulemleni annyi szar, hogy ocsarolni kezdjenek.

A ketto kozott baromi nagy kulonbseg van.

Ertsd, ahogy akarod, direkt probalok altalanossagban fogalmazni, hogy ne kezdjunk egy ujabb "hulyenek neznek" topikot. ;) 

Ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válasz erre a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...