Jump to content
Ménemszól.hu

Megjelent az MPC 3 update


Szodike

Recommended Posts

Én már a hír felröppenésének órájában feliratkoztam a bétára, de egyelőre semmi válasz.

Nyilván a kiválasztott influenszerek, akik mind ugyanabban a percben élesítették a videóikat, már pár hete nyúzzák, de a földi halandók egyelőre nem részesülnek a kegyekből. 

Mindenesetre amit láttam, az tetszett, azt viszont sajnálom, hogy nem a Maschine/Force vonalhoz közelítettek egy kicsit jobban...

Link to comment
Share on other sites

Az az érdekes, hogy eddig a track mute volt az MPC fő eszköze komplett dal létrehozásához.

A 3.0 update ezt kb teljesen kiheréli, amivel személy szerint nagy bajom nincsen, viszont nem látom, hogy mit ad helyette... (a track mute beállításai a 3.0-ban nem kerülnek mentésre az adott szekvenciához. Ez mondjuk lehet, hogy csak bug)

Link to comment
Share on other sites

Válaszolta (szerkesztve)

Nekem első blikkre tetszik az új workflow. Állítólag többféle bétát osztogattak ki a youtubereknek és ebből van egy kis félreértés. A track mute-ot közkívánatra vissza akarják rakni, csak lehet hogy külön midi track-et kell majd hozzá rendelni a funkcióhoz. Most ugye leharapja a hangok végét az "arrangeri" mute is, ami nagyon ergya.

Viszont aggasztó, hogy még mindig benne van a többcsatornás midi in note off bug, ami asszem OS 2.9 től folyamatosan jelen van.

A klasszik song mód maradt, erről sem esett szó, hogy kijavították volna az export bugot.

OS 2.13-től meg rosszul, vagy egyáltalán nem szinkronizál külső mmc-ről (erről még nincs hír, hogy fixálták volna). 

Ami nagyon tetszik és új fícsör, hogy 4 helyett 8 layer lesz a drumtrack sávon. Remélem, hogy a keygroup is 8 layeres lesz, így mégfaszább roundrobin hangszerbankokat lehet majd készíteni.

Szóval nagyon várom az augusztusi publikus bétát.

Szerkesztette InfraRedCombat
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...