Jump to content

backslashzero

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    74
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    1

backslashzero összes megnyilvánulása

  1. From the album: DIY cuccok

    a nagy egy Dunwich 2021-es HM-2, mindenféle extra kapcsolóval (soft, hard és crossover clipping), a Metalzone-hoz képest egy csalódás a kicsi egy HM-3 hyper metal, elmegy, semmi extra
  2. backslashzero

    DIY cuccok

    Ha valamelyik érdekel, írj, lehet, hogy neked is el tudom készíteni.
  3. backslashzero

    Guv'nor

    Marshall Guv'nor distortion klón. Szépséghibája az extra clipping kapcsoló ügyetlen fúrása (extra: a crunchy LED mellé tud kompresszáló, de aszimmetrikus szilícium clippinget is). Lesz még belőle, ha sokakat érdekel, Foxpost megoldható, vagy személyes átvétel Budafokon, Újbudán, vagy valameddig elviszem a városban. Nézd meg a többi hirdetésem is, van még fuzz, overdrive készen (muff, lizard queen, speaker cranker/em drive, foxx tone).
  4. From the album: DIY cuccok

    hallgassatok punkot, hallgassátok meg élőben a Gepárd SS-t!
  5. backslashzero

    róka

    From the album: DIY cuccok

    variációk foxx tone machine-ra
  6. From the album: DIY cuccok

    5hp, mxr distortion+ és egy ms20, ami csak highpassként működik
  7. backslashzero

    Fuzzface

    Apró doom gép BC109 NPN szilícium tranzisztorokkal, bemeneti impedancia potival. Az ár minimálisan alkuképes/foxpost csomagküldést tartalmazza. Személyes átvétel: Budafok/Újbuda vagy a városban elviszem valameddig. Ha minden jól menne, ebből lenne egy kis széria egy pszichedelikus rock kiadó gondozásában, de nem megy jól, úgyhogy vidd el, legyél te az új Jimi Hendrix Nézd meg a többi pedálomat is:
  8. From the album: DIY cuccok

    a millenium bypasszel még vannak bajok, azt leszámítva sztereó mocsok dől a gépből
  9. From the album: DIY cuccok

    tb mk2 -> rat
  10. backslashzero

    kézműves torzítók

    Hónap eleje van, és a következő fizetésig (cca jövő hétig) olcsóbban lepasszolnék néhány diy torzítót: - EQD Special Cranker klón (kapcsolható germánium/zener clipping), egyszerű overdrive - dupla EQD Speaker Cranker egyetlen tandem gain potival, aszimmetrikus germánium/szilícium clippinggel, dual overdrive/distortion, még egyszerűbb és vastag - IC big muff tone bypass-szel, harsány fuzz - nem 1:1 EHX Lizard Queen klón, oktáv fuzz, gitáron nagyon szépen szól, szintin kevésbé - nagyon esetleg: Foxx Tone machine klón (választható vintage vagy modern tranzisztor, vintage vagy modern dióda - jelentős különbség nincs), oktáv fuzz 10000/darab, Újbuda, Budafok, vagy városon belül valameddig el tudom vinni, vagy Foxpost a vevő terhére. Van még tranzisztoros big muff klón is (EQD Hizumitas, Swollen Pickle MK1, Rams Head), ezek kevésbé jól sikerültek, meggondolatlanságból center pozitív táppal készültek, egyetlen értelmes extrájuk, hogy LED-re kapcsolható külön a két clipping fokozat. Ugyanitt: Fuzz Factory, Naga Viper, Katzenkönig, Golden Fleece, Rat, Tone Bender (Si mk2), Wooly Mammoth FF, Acapulco Gold érdekel? ezekből van félkész, kb csak be kellene dobozolnom.
  11. From the album: DIY cuccok

    megunhatatlan négy tranzisztoros megoldások Nagy Árpi Nagy Árpi Nagy Árpi...
  12. backslashzero

    Warlow

    From the album: DIY cuccok

    kifingott Joyo Pocket Metal házba egy másik muff variáns JPTRFX-től a vezetékezés még hátravan
  13. Le hát, ha te vagy a Kraftwerk, beleküldöd a dobgépet és lemész táncolni a közönséghez. Vagy azt szalagos delay-vel csinálták?
  14. backslashzero

    Behringer TD-3

    Biztos nem csavargatom eleget, hogy ez az újdonság erejével hatott rám:
  15. From the album: DIY cuccok

    Dope Priest muff variáns, túlméretezett alkatrészek elhasználása
  16. From the album: DIY cuccok

    Mikrelektronikai Vállalat BCY58 tranzisztorokkal (hfe~450) Piros HM felirat, az vajon a Hadügyminisztérium? misztérium
  17. From the album: DIY cuccok

    meglepő, hogy működnek készítek egy metalzone-t is ahelyett, hogy szintetizátort éptenék inkább
  18. backslashzero

    Special Cranker klón

    EQD Special Cranker klón - Electra distortion továbbgondolva gain potival, választható aszimmetrikus clipping (NOS germánium/lift/Schottky), plusz egy tone control és egy recovery stage. Minimálisan alkuképes, átvehető Újbuda vagy Budafok vonzáskörzetében, vagy foxpost az árban. Több jelentkező esetén tudok még készíteni, még több jelentkező esetén viszont elfogynak a germánium diódáim. Vaz alap kapcsolás újragondolása is elérhető (ebből ez az egy darab létezik, meg még egy doboz nélkül): további klónjaim:
  19. From the album: DIY cuccok

    zöldek: Void Master, Meathead Deluxe, silicon Fuzz Face sárgák: Jumbo Tone Bender (Si) + Ge/Si clipping, Si FF (Ge emuláció), EHX Satisfaction Fuzz (+extra Ge clipping, amúgy ez csak egy Jordan Bosstone koppintás), Devi Ever Super Soda Meiser (Devi Ever kapcsolásokat mindenkinek ajánlom, gusztustalan oszcilláló fuzzok, a muff elmehet a picsába), Zvex Fuzz Factory (xtra kondi extra tone potméterhez, mert 5 potméter nem elég), DBA Interstellar Overdriver alternatív de ugyanúgy high gain tranzisztorokkal, fuzzosabb. egy vagyon lesz bedobozolni, de köröket vernek a muffokra meg a műveleti erősítős-szilícium clipping overdrive-okra
  20. From the album: DIY cuccok

    tényleg egyformán szól kb minden overdrive
  21. From the album: DIY cuccok

    elektra + bazz fuss, attól tartok ezt is csak gitárra találták ki, nem szintire
  22. From the album: DIY cuccok

    két EQD Speaker Cranker sorban, párhuzamos gain, Schottky helyett Ge/Si vegyes clipping párok, és annyi jumper meg via, hogy ez már 3D :D
  23. From the album: DIY cuccok

    vicces, hogy a gyártatott nyákkal nem szól olyan jól, mint a prototípus
  24. From the album: DIY cuccok

    nagyon basic, germánium/semmi/zener clipping, és hozzájuk kvázi saturation kapcsoló. sajnos az előző "sizzle" kapcsolóját nem sikerült megismételni.
  25. From the album: DIY cuccok

    kérésre költöztetett gyík, a műanyagot majd valami még gettóbb megoldás fogja belakni
×
×
  • Create New...