Jump to content
Ménemszól.hu

djuice

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    2.126
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    54

djuice last won the day on September 27 2022

djuice had the most liked content!

4 követő

Legutóbb az adatlapod nézték:

7.033 profil megtekintő

djuice's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

690

Megbízhatósága

2

Community Answers

  1. Infók, driverek: https://www.roland.com/hu/products/rubix24/ Eladás oka, kihasználatlanság. 48.000.- HUF (alkumentesen + posta!) Tel: 7o/ hatvanhat 48-oo7
  2. djuice

    Microwave back!

    New features include: A fully scalable modern interface with readable high-contrast fonts Users can now easily edit existing wavetables and create new ones Additional randomization modes make wavetable editing fun and “sonically surprising” The plug-in UI allows now for quickly layering of single sounds to create the most complex and exciting sonic structures. Even the more exotic feature like tuning and velocity tables have been implemented and can be edited in the UI. Original MIDI and Sys-Ex dump files can be imported Moreover, the plug-in can be used to control the original hardware are a graphical editor. The Microwave 1 plug-in comes as VST, VST3, AU and AAX for macOS and Windows supporting the major digital audio workstations.
  3. djuice

    Old boys

    Az SY99 se lehet sokkal rosszabb. 🙂 Anno én egy Trinity meg aközött döntöttem. Sajnos a Trinyó nyert, csak ma látom hogy sajnos. De legalább azzal megtanultam Korgul, az is vmi. Hát… egyre kevesebb gyártó fog már ilyen ikonokat alkotni mint az EX5 is. Téged mi fogott meg benne annyira?
  4. djuice

    R.I.P. Silk

    Sajnos én tévedtem! Mióta utóljára beszéltünk, már tényleg Silkkel tekergetik a potikat ott fenn… https://www.facebook.com/tamasfejes (Azt azért furcsálom, hogy erről AD egy vak betűt nem jegyzett meg itt a ménemszólon!)
  5. djuice

    R.I.P. Silk

    Ez tévinfó! Tomival azóta is beszéltem, hogy Silk elhunyt. Tomi csak otthagyta a hitspacet és vidéken saját vállalkozást nyitott! Nem vok fb. tag de ott sztem megtalálod…
  6. djuice

    R.I.P. Silk

    pontosan! ezt párszor végig kellett hallgatni mire kilogikáztad, de jobban jártál ha előtte leírtad magadnak! atom nagy sztori! de nekem a rókák az erdőben c. rész vitt mindent! hülyeségnek hitted, röhögtél, de a végére olyan logikai példa volt a mixelésre, hogy kész! és silk nyomta az ilyeneket csípőből! (milyen szar képminőségű videók voltak akkoriban így visszanézve 10 év után egyébként!)
  7. A régebbi kis xenyx keverőit gagyinak, zajosnak tartották, ismerősnek is volt ilyen 4-5 csatornás, hát olyan műhely cuccnak használta rádugdosni ezt-azt hogy ne legyen csend. Ehhez képest Altoval is találkoztam már, annak is sistergős az fx-e. Nem tudom milyen a minőségi igény? Itt is láttam már pl. régebbi Spirit Folio keverőt hirdetve, hosszú faderekkel. Esetleg egy olyan?
  8. djuice

    Steinberg X-Stream Spectral Synthesizer

    https://www.steinberg.net/vst-instruments/x-stream/
  9. djuice

    ShowMIDI

  10. djuice

    Korg X Predator

  11. De! Elcseszett és/vagy vírusos adathordozók ezzel törölhetők nullára win alatt! https://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
  12. Kollégám ragaszkodik a tiszta szoftverekhez és mivel nem állnak rendelkezésre százezrek profi fizetős szoftverekre nálunk, így múltkor ő is gimpben szerkesztett egy plakátot, amiről kiderült, hogy marhára nem nyomda kompatibilis színhelyes eredményt ad. Eleve állítólag a CYMK színkeverést hallomásból sem ismeri a gimp, ami alapján viszont mindenütt a nyomdák így működnek. Szóval tényleg nem mindegy mit és milyen felhasználásra akarunk alkalmazni. Az egyik lehet csak web design-hoz elég, de pro területen meg nem megkerülhető a fejlettebb progi. És ez is a másik baj még a szabad fejlesztésű szoftverekkel, hogy nem garantált velük a sok helyen elterjedt, bevett protokoll, s így a gondtalan munka, kompatibilitás. Másik olvasatban példaként ehhez, mondjuk egy olyan elterjedt és bevált dolog, mint zenében de facto az egyik standard ProTools, hogy is volna elképzelhető, hogy minőségileg kiváltható lenne, egy még csak a témában most tapogatózó linuxos próbálkozással?!
  13. djuice

    Keys tutorial

  14. A Studio Onet a régi Steinberges gárda csinálja. Mennyivel probb ilyen téren akkor a St One ill. hány körrel pontosan, mint a Cubase vagy Nuendo, hiszen azok mindig is pro zenei szoftverek voltak! (?)
×
×
  • Create New...