Jump to content
Ménemszól.hu

aries.itsme

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    100
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    2

aries.itsme last won the day on December 8 2016

aries.itsme had the most liked content!

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.344 profil megtekintő

aries.itsme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Megbízhatósága

  1. Szia Wheel, ezt miert kell kerulni? Nemhallottam eddig ezt. Köszi! S.
  2. Szia, ha az ablak elotteed van, akkor a hosszanti tavolsag 36% -anal kell lennie a fejednek, a hangfalak pedig 60fokos szoget bezarva egyelo tavolsagra. Hogy milyen messze vannak a hangfalak a faltol, az nem kobe vesett ertek, azt valtoztasd a fejedbol kiindulo hatvan fokos szog ket szaran elore hatra, amig eltalalod a neked megfelelo tavolsagot. Nyilvan ha a hanghfalaid hatuljan van a reflexnyilas akkor jobban gyere el a faltol, ha elol van akkor kicsit hatrebb is helyezheted oket. A lenyeg a 60 fok megtartasa, amennyire en tudom. Ez megadja, hova kerul az asztalod is. Mindent kozepre tegyel a hosszanti iranyban. Megneztem par akusztikaval foglalkozo videot mostansag, es mindegyikben ugyanaz van leirva. Ha ez megvan, ez meg fogja adni azt is, hova kell tenned a paneleket kesobb. Udv, S.
  3. Szia, termeszetesen szeretnek minel jobb akusztikat, de ezzel a cel a hanggatlas lenne. Akusztikat milyen iranybol erdemes megkozeliteni? Eddig csak hanggatlason volt a figyelmem bar ez nyilvan hatassal lesz az akusztikara is. Üdv, S.
  4. Sziasztok, eleg regota nemirtam ide, de a studion mar fentvan a fodem, lassan pakoljuk be az ablakot ajtot, es kezdem a gipszkartonozast. Talaltam egy ilyen gipszkartont: http://www.rigips.hu/termekek/gipszkarton_epitolemez_blue_acoustic_hanggatlo-tuzgatlo_rf_12_5_ Van ezzel tapasztalat? Erdemes ezt valasztanom, hogyha 10cm vastag kozetgyapot eleve felkerul a falakra belulrol, vagy nincs akkora jelentosege ez esetben es megteszi a normal gipszkarton is? Koszi! s.
  5. En egyre tobb house produceri videoban latom, hogy az emberek KRK -val dolgoznak. Genelecet elvetve latok csak, ennek mi lehet az oka? Nem hallottam eddig KRK -t szolni, de szerintem egyre nepszerubbe valik. Van valakinek otthon?
  6. Hi, kizarolag azert van ott, hogy ne fazzon a talpam a szonyegen. Ekkor is javallott? Udv, S.
  7. Helo! NNemhallottam eddig akusztikai gipszkartonrol, utananezek! A falak parhuzamossagaval jatszok majd egy kicsit, a sarkokat viszont nem szeretnem lezarni, ugyerted levagni a derekszoget? Elso ranezesre nekem az nemtetszene A padlonal sok lehetoseg van, egyelore egy szerelobetonig vagyok. Arra kerul egy 3cm hungarocell a hoszigeteles miatt es arra egy 6cm kiegyenlitobeton kb. En mindenkepp szonyeget szeretnek vegeredmenyben, ugygondoltam egybol rateszem a a kiegyenlitobetonra. Javasolsz ide valamilyen reteget? Nagyon draga dolgokba ne menjunk azert bele. A plafonra is felkerul a 10cm salakgyapot gipszkartonnal, ugyanugy, mint a falak eseten. S.
  8. Hello, kerdesem a kovetkezo. Egy 5x7x3m -es studiot szeretnek akusztikailag kezelni. A belso falakra 10cm vastag kozetgyapot kerul, gipszkartonnal elburkolva. Nincs tapasztalatom benne, mennyit segitene ezek utan meg nehany akkusztikai panel, de mar csak a design miatt is szeretnek feltenni parat. Ezert megneztem melyik jon ki olcson, ezeket talaltam: http://www.thomann.de/at/the_takustik_cbt_37.htm http://www.thomann.de/at/the_takustik_hilo_p80.htm Velemeny arrol, hogy ha ilyeneket dobalok fel, szimplan design celbol? Attol, hogy ezek ilyen olcsok, mennyit ernek? Mennyit tesznek hozza vagy sem az akusztikahoz, ha fentvan a 10cm kozetgyapot? Van errol valakinek sejtese? Erdemes az en esetemben dragabbakat is nezegetni? Köszi, S.
  9. Hello, egy kerdes: ezeket az arinfokat honnan gyujtotted ki? En erre a leier UNI -ra nemtalaltam ilyen kedvezo arakat. Köszi!
  10. Hello, ajha, ezt megnezem kozelebbrol is. Koszi! Üdv,S.
  11. Szia, egyelore nem rendeltem meg a teglat, bar az ajanlatok kozul a legmegfelelobbet kivalasztottam. Miert gondolod, hogy a pincefalazo jobb lenne, mint a hagyomanyos porotherm? Korabban beszelgettunk itt errol a temarol es a vege az lett, hogy teljesen mindegy milyen teglat hasznalok, bar legjobb az Ytong lenne, viszont annyit nem szanok ra (2szer annyiba kerul, mint egy normal tegla). Olyat is mondtak, hogy a tegla lamellainak iranya is szamit. Ennyi az infom errol osszesen. Üdv, S.
  12. Hello, Korabban kertem tanacsot a forumon egy uj studio (kulonallo epulet, 35m2) epitesere. A projekt halad, hamarosan jon a falazas, viszont lenne itt egy kerdesem. Ugy terveztuk, hogy a 30cm -es teglafalak belso oldalara, valamint a betonfodemre alulrol 10cm salakgyapottablakat tennek, gipszkartonlapokkal eltakarva. Ha jol ertem, ez lehetove teszi nekem, hogy kesobb joval kevesebb akkusztikai panelre lesz szuksegem a kivant akkusztika eleresehez. Ezzel van valakinek tapasztalata, hogy egy ekkora szobat ilyen mertekben leszigetelve mennyit valtozik a szoba akkusztikaja? Csak ugy durvan saccolva. Alig varom a taps elotte, taps utana osszehasonlitast. Üdv, S.
  13. Szia, lehetne egy off kerdesem: mivel tervezted ezt, melyik szoftver? Köszii! S.
  14. Szia, köszi a rajzot, megnezegetem!
×
×
  • Create New...