Jump to content
Ménemszól.hu

Bakóimi

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    183
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    18

Bakóimi összes megnyilvánulása

  1. Bakóimi

    Novation Launchpad Pro Mk3

    Eladó egy 2023 márciusában vásárolt, soha nem használt Novation Launchpad Pro Mk3 vezérlő. Doboz és minden tartozék jár hozzá természetesen. Budapesten megtekinthető, megvásárolható, alku/csere nem érint köszönöm. Érdeklődni a 30-9424532 számon lehet. Ára 75eFt
  2. Bakóimi

    ART Phat Boy svájcibicska

    ART Phat Boy hibrid mutieffekt eladó Alapvetően basszusra készült, de én például szintetizátorokkal használtam. Analóg kompresszor, limiter, háromsávos EQ, torzító, plusz digitális effektek a végén. Sztereo kimenet, D.I. kijárat és fejhallgatókimenet. Használatból eredő apróbb karcokkal, de tökéletes működéssel. Alku/csere nem érint most, köszönöm. Megvásárolható Budapesten, érdeklődni a 06-30-9424532 telefonszámon lehet.
  3. Eladó egy Yamaha SHS-200 keytar. Ha anno a '80 években nem voltál milliomos és nem tellett jobb midis keytarra, mondjuk egy KX-5-re, vagy egy Casio AZ-1-re, akkor ez volt az egyetlen esélyed hogy menő frontbillentyűs legyél a szinitipop-világban Használatból eredő kisebb karcokkal, viszont tökéletes működéssel, gyári tápjával és gyári hevederével most a Tiéd lehet. . Van hozzá egy igen nagy műgonddal épített, kissé viharvert formatok is, amin bár első látásra akár eredeti is lehetne a felirat de nem az. . Ára : 45eFt (eBay,Reverb 200USD felett), alku, csere nem érint, köszönöm. Érdeklődni a 06- 30-9424532 számon lehet, megtekinthető, elvihető Budapesten.
  4. Bakóimi

    BOSS MT-2 ha szénné torzítanál valamit...

    BOSS MT-2 MetalZone eladó. Használatból eredő karcokkal, de kifogástalan működéssel. - 25eFt Érdeklődni a 30-9424532 számon lehet, Budapesti átvétel. Köszönöm!
  5. Bakóimi

    Lo-Fi ketyerék

    Casio VL-1 klsszikus, elemtartó-fedél hiányzik, de hibátlan működés. - 17eFt Yamaha PSS-20, elemtartó-fedél hiányzik, de hibátlan működés. -11eFt Együtt : 25eFt Érdeklődni a 30-9424532 számon lehet, Budapesti átvétel Köszönöm!
  6. Bakóimi

    Vermona Phaser 80

    Eladó egy hetvenes évek végén készült Vermona Phaser 80. (TC350 BBD chipes ) A ritkábbik - tranzisztoros meghajtó fokozatokkal rendelkező - verzió, ez csak egy évig készült, gyönyörűen szaturálható a bemenete. Mindene eredeti, gyárilag jack csatlakozós. Így szól, csak jobban : Ára : 60eFt (200-500 eurókért mennek kint, de van a reverben hétötvenért is ) Érdeklődni a 06-harminc-9négy24öt32 számon lehet Csere/alku most nem, köszönöm. Budapesten átvehető.
  7. Bakóimi

    Roland OCTAPAD II (PAD-80)

    Eladó lett egy Roland OctaPad II dobpad a nyolcvanas évek végéről. Korához képest szép állapotban, tökéletes működéssel. 8 pad, hat külső padbemenet, 3 szintű velocity-layerezés, stb. . Ára : 80eFt. (reverben olyan négyszáz euro körül mennek) További 30eFt- ért kaphatsz mellé még egyet alkatrésznek, ez kicsit megviseltebb, javításra/bármire, DE EZ KÜLÖN nem eladó, ha nem viszik el megjavítom és úgy megy majd el az is (padok fele vacakol - valószínűleg csak piezoérzékelő-hiba). Mindkettőhöz megvan a gyári (opcionális) rögzítőelem is. Érdeklődni a harminc-9négy2453kettő. számon lehet.
  8. Bakóimi

    Retro mikrofonbazár

    Eladóak az alábbi retro mikrofonok : - Telefunken TD-20 dinamikus, DIN csatlakozó - EAG "stúdiómikrofon", dinamikus, illesztőtranszformátorral, DIN csatlakozó (NEM keverendő össze a "buszmikrofonnal", teljesen más liga) - Sankyo kamera kondenzátormikrofon, teleszkópos, saját síncsatlakozós, tehát még kábelezni kell - Canon BM-50 kamera kondenzátormikrofon, telesztkópos, 3,5mm jack csatlakozó - Canon BM-70 kamera kondenzátormikrofon, telesztkópos, 3,5mm jack csatlakozó, bőrtok, 2db van belőle Áruk egységesen 9eFt/db Érdeklődni a 06-30-9424532 számon lehet, csere, alku nem érint, Budapesten átvehetőek, nem postázok bocsánat. Köshzönöm hogy elolvasted!
  9. Bakóimi

    Profi szivacsos félkemény tok

    Eladó egy 90x45x15cm belső méretű profi keményszivacsos bélelt puhatok. Van benne egy plusz belső elválasztó, vállszíj minden, szinte vadonatúj. Szintikhez, DJ-cuccokhoz, lemezekhez, stb... Ára 14eFt Éerdeklődni a 06-30-9424-532 számon lehet. Köszönöm!
  10. Szia! Nálam ez tökéletesen működik, iMac 27" 2015 late, MacOS Catalina 10.15.17, Modular G1 Expanded. Elvileg támogatja a MicroModulart is. http://byte-order.com/site/index.php/nord-modular-editor-byte-order/
  11. Bakóimi

    M-Audio Delta 1010 LT hangkártya

    Eladó egy M-Audio Delta 1010 LT PCI hangkártya. 24bit 96 kHz, 8 in-8out, 2 mikrofonelőfok, MIDI In-Out, SPDIF In-Out, WordClock Kondenzátorok, műveleti erősítők upgradelve felsőkategóriásra. Driverek Win7-ig ha jól emlékszem, MAC-en is megy de ott nem tudom melyik OS-ig. Érdeklődni a 06-30-9424-532 számon lehet.
  12. Eladó Breakout Cable és FW Cable (ez nincs a képen, de új gyári Apogee ez is) , Apogee Duet FW-hez. Ára 8000Ft Érdeklődni a 06-30-9424-532 számon lehet
  13. Bakóimi

    Ezmegaz.

    Eladóak : - Korg KaossPad KP2 : 25eFt - Korg KaossPad Mini : 15eFt - Zoom 9120 multieffekt rack : 25eFt - Lexicon Alex effektprocesszor rack : 20eFt - E-MU Virtuoso 2000 hangmodul rack (feleslegessé vált Integra-7 miatt,de ugyanolyan jól szól...): 80eFt - Rocktron Intellifex multieffekt (3db van,két blackface és egy LTD verzió) 26eFt darabja Alku, csere nem érint,köszönöm. 30-9424-532
  14. Bakóimi

    Keveredések...

    Eladó 2db Roland M16E tip. rackmixer. Szemben a piacon fellelhető darabok nagy részével,ezek alig futottak valamit,mindenük tökéletesen működik.Gyáriakhoz képest egy nagyságrenddel jobb kondenzátorokkal tuningolva. Ezért kerülnek ennyibe... 70eFt/db Alku,csere most nem érint,nem kenyérre kell csak már nem használom őket. Érdeklődni a 30-9424-532 számion lehet.
  15. Bakóimi

    Lomizás.

    Eladóak : -E-MU Virtuoso 2000 modul 64MB minden ami orchestral...fantastic,de már nincs rá szükségem 70eFt - Korg KaossPad 2 25eFt -Korg KaossPad Mini 15eFt -Yamaha FB-01 FM szintimodul 27eFt - Lexicon Alex effektprocesszor 17eFt -Rocktron Intellifex multieffekt rack (3 db is van) 25eFt/darab -Zoom 9120 multieffekt rack 25eFt -Aphex 109 Aural Exciter rack csöves out (2db van) 30eFt/darab -Aphex 104 négysávos mono vagy kétsávos sztereo parametrikus EQ,csöves out (2db van) 70eFt/darab Alku-csere most nem érint,köszönöm. Érdeklődni a 30-9424-532 számon lehet.
  16. Bakóimi

    Lomok

    Eladóak : - Korg KaossPad 2 : 27eFt -Korg KaossPad Mini : 15eFt Csere,alku most nem,köszönöm,Bp. átadás,nem szeretnék postázni. 30-9424-532
  17. Bakóimi

    Behringer MiniMoog...

    Részben azért drága mert már nincs. Ráadásul mind halálra van itélve sajnos,záros határidőn belül. Ezért aztán akinek van,veszettül hypolja hogy meg tudjon szabadulni tőle minél jobb áron. Ezzel együtt nagy királyság...lett volna,ha egyszer befejezik rendesen.
  18. Bakóimi

    Behringer MiniMoog...

    O.K.,gondoltam hogy szájkarate lesz ebből is. Amikor kijött,akkor volt nálunk egy ilyen Bugeera Peavey klón,AZ úgy szólt mint az eredeti. NEM a megépítés milyenségéről beszéltem,az full a megszokott Behreinger-szint volt. Azért volt ott,mert a forgalmazó azt szerette volna hogy mi vigyük a szervizét,amit nem vállaltunk el érthető okokból. Köszönöm,tisztában vagyok hogy mitől jó és mit kell megfizetni egy komoly klónban/erősítőben,5 évig vittem a Korg-Vox-Marshall hivatalos márkaszervizt meg kb. harminc éve ezzel foglalkozom. Peace.
  19. Bakóimi

    Behringer MiniMoog...

    Lazán meg lehet építeni annyiból szvsz.,az eredetit sem földönkívüliek rakták össze azért,lássuk be. Nem lesz olyan tartós alkatrészekből mint az eredeti természetesen,de a hangját meg lehet lazán csinálni majdnem ugyanolyanra. A jó minőségű elektronikai alkatrészek ára sem annyira horror nagy tételben,kivéve a elektromechanikus alkatrészeket (kapcsolók,potméterek) de ezek meg nem szólnak bele a hangba. Anno a Bugera-féle Peavey 6505 klónokra is mindenki előre hányt,aztán - személyes tapasztalat - kurvára ugyanúgy szólt. Persze elég hamar kontaktosak lettek a potik,meg hasonlók,de a hang ott volt. Várjuk ki a végét.
  20. Csodás összefoglaló - de ezt Tőled már megszokhattuk - gratulálok! Annyit hozzátennék az iPad-es zenélésnek egy nagy előnyéről,miszerint vannak olyan alkalmazások amelyek hardveresen nehezen és drágán lennének csak megvalósíthatóak,de leginkább nincsenek is. Ilyen például - csak hogy pár személyes kedvencemet említsem - a Borderlands Granular,ami egy hihetetlen lehetőségekkel bíró granuláris szinti,akár valós idejű bemeneti jelből is dolgozik,a másik a Patterning dobgép,ahol akár minden hangszer sávja más időbeli felbontásban lehet,vagy nézzük például a Roli cég Noise-át amivel (ingyen) beléphetünk a mikrotonális kontrollerek csodás világába (a legegyszerűbb hardver ami ilyesmit tud is vastagon ezer euro felett van). Szóval a lehetőségek korlátlanok,iPadet mindenkinek!
  21. Bakóimi

    Ménemszól.hu

    Nekem is támadóként jelzi az Opera két napja...
  22. Itt is tudsz privátot küldeni,vagy a bakoimi@t-online.hu. Üdv.: Bakóimi
  23. Szép lett gratulálok! )Zárójelben megjegyzem van egy rakat MultiContact kábelem...aranyozott,lamellás csatikkal,szilikonkábelekkel. Piros-fekete-barna-sárga-zöld-lila-szürke színekben. Mindegyik 1KV-ig certifikált,úgyhogy be lehet vele kötni Paksot is oszcillátornak :-D. Vadiújak. Ha érdekel,kitalálhatunk rá valami korrekt árat,keress meg privátban. :-) )
×
×
  • Create New...