Jump to content
Ménemszól.hu

Simon Bálint

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    119
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    1

Simon Bálint összes megnyilvánulása

  1. Sziasztok! Eladóvá váltak az alábbi stúdió eszközök. Summit Audio TLA-50 - 270.000 Ft Shure SM7B - 120.000 Ft Shure Beta 87A - 70.000 Ft Lexicon MX200 - 50.000 Ft Minden eszköz hibátlan esztétikai és műszaki állapotban van. Személyes átvétel preferált, de GLS is megoldható előre utalás esetén. Nulla670552nulla751
  2. Simon Bálint

    Shure Beta 87A

    Eladó Shure Beta 87A. Hibátlan állapotban. 2. tulajdonosa vagyok. 1-2 dalt énekeltem fel vele stúdió körülmények között.
  3. Simon Bálint

    Lexicon MX200

    Eladó a fent említett effekt. Doboza megvan. Karcmentes. Megvigyázott. Hibátlan cucc. Posta megoldható a vevő terhére, előreutalás esetén. Cserét is meghallgatok értelmes dolgokra. Ami érdekelhet: Midi bill /88key/, daw controller, nagyobb monitor, aktív stúdió monitor, focusrite scarlett 2i2 mk2 hangkártya. Átvehető, kipróbálható Kocsordon vagy Mátészalkán.
  4. Simon Bálint

    Low budget LEVELLER

    Nyáron vettem egy Summit Audio TLA-50-et. Illetve tavaly ilyenkor visszavettem az ISA One-t. És már most megfogadtam, hogy nem fogja egyiksem elhagyni a fedélzetet. A Summitról annyit, hogy szép zenei "vasalást" csinál. (Persze ez nem jelenti azt, hogy néha nem kell hangerőautomatizálást csinálni.) Nagyobb gainreduction esetén sem az a csúnya torzítás van a sávodon, amit az ember utál, vagy nem tud vele mit kezdeni. Rengeteget kell kísérletezni, hogy megtaláld a megfelelő beállítást. Én rászántam az időt. (nem 1-2 nap) És többféle zenét énekeltem fel, és fogok is még felénekelni. Itt jön a képbe, hogy stílus függő milyen beállítást használsz. (-Nincs olyan, hogy "Set it, and forget it") De viszonylag hamar meg lehet tanulni egy ilyen eszközt beállítani. Összegezve: szintlépés a TLA az énekláncomban. Más. Most kacsingatnék egy LA-610 Solo felé, vagy egy Heritage 1073 klón felé, illetve a Neve 500-as preampok felé. Kíváncsi volnék melyik lenne jobb a hangomnak. Sokáig az Apollo silver unisonjét használtam. Az LA-610 és az API channelstrip emulációja nagyon ott van, ha nincs más. De mivel korábban volt ISA One-om, és hallgattam a régebbi felvételeket, úgy éreztem, nagy hibát követtem el, hogy eladtam. A miksi egy NLP U87. És hogy megjött hozzá a TLA-50, és az ISA One... egyelőre teljes a boldogság!
  5. Simon Bálint

    Low budget LEVELLER

    De jó! Köszönöm a választ! Milyen házzal használjátok?
  6. Simon Bálint

    Low budget LEVELLER

    Nincs mit. Én most szemezgetek egy 500-as formátumú Neve Portico 517-es Di, Preamp, Compressoral. Arról viszont tényleg semmit nem találok.
  7. Simon Bálint

    Low budget LEVELLER

    Egy barátom a Summit Audio TLA-50-t használta. Nagyon meg volt vele elégedve. Egy időben én is néztem. Jókat lehet róla olvasni. A többiről nem sok infó van, és megoszlanak a vélemények.
  8. Simon Bálint

    Az Én kis studióm...

    A zenei alap készítés a főprofilom. Zenei producerként tevékenykedem, nem stúdióként. Igazából nem is akarok stúdióvá válni. Arra megvannak a professzionális helyek, és emberek, ahová javaslom a stúdiót kereső embereknek, hogy ott rögzítsék a zenéjüket. Pc-t használok. 3,4 i7quad core, 16 GB RAM, 2TB HDD (hamarosan upgrade) DAW: Studio One 4 Professional DAW2: Pro Tools 2018 Ha éneket kell felvenni, akkor rendelkezésre áll egy ISA ONE, és egy NLP U87 mikrofon. Hangkártya: Universal Audio Apollo QUAD FW Hangszer, VST-i+libraries: Yamaha Yamaha Tyros 5 76, Korg Concert Piano IK Multimedia TOTAL MAX 2. EWQL Symphonic Orchestra, Ministry of rock REFX Nexus 2 UJAM VG AMBER, SILK, IRON LOOPS, samples...stb. VST: UAD ANALOG CLASSICS UAD Manley Massive Passive UAD OXFORD LIMITER UAD SHADOWHILLS MST Compressor EMT® 250 Classic Electronic Reverb Lehallgatás: EVENT ASP-8 (őket nagyon szeretem, megbízhatóak, jó rajtuk keverni.) Mit szeretnék még fejleszteni? A helyiséget ahol dolgozom. Eszközöket nézve egy jól feltöltött 500-as rack (Nevekből, és vagy API-okból) lenne az ász. Miksi meg egy Neumann U67 vagy U47. Egyelőre ezekkel az eszközökkel dolgozom.
  9. Kellemes ünnepeket mindenkinek! :) Üdv. B.

  10. Simon Bálint

    Technika

    Itt találhatjátok azokat az eszközöket, amikkel dolgozom.
  11. Simon Bálint

    Event ASP-8

    From the album: Technika

    Aktív monitorok, melyekre az életemet rá merném bízni.
×
×
  • Create New...