Jump to content
Ménemszól.hu

bazookabill

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    119
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    1

bazookabill last won the day on March 11 2019

bazookabill had the most liked content!

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.609 profil megtekintő

bazookabill's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Dedicated

Recent Badges

21

Megbízhatósága

  1. bazookabill

    EHX Operation Overlord

    Eladó, cserélhető makulátlan stereo overdrive pedál tápjával együtt az eredeti dobozában. Cserébe érdekel kisebb gitárkombó, vagy belépő szintű studio monitor (pl Alesis Elevate).
  2. Eladó makulátlan stereo overdrive pedál. Cserébe értékegyeztetéssel érdekel Alesis Elevate széria, Roland cube 15, vagy ilyesféle holmik.
  3. bazookabill

    Grillszezon akció

    Félár alatt eladó egy pedál, amire ha rádobsz két szelet tarját, ropogósra süti őket. Eltűnik a villanyorgonád a neveletlen gitárosok mögött? Gyújts alá ezzel és felrobban a színpad. Vékonyka a szinyó nyers vonalkimenete? Tekerd fel a gain-t és a bassline leolvasztja a csajok blúzát. Rádásul most stereoban! Ha túl forró a szitu, a blend potival kicsit hűtheted. Adaptert se kell szerezned hozzá, mert ott pihen mellette az eredeti dobozban. Ajándékba teszek még mellé egy sportszeletet, csak tedd majd be a hűtőbe fogyasztás előtt. Gyere el próbáld ki, vagy előre utalás esetén küldöm foxposton, vagy valamelyik barátján.
  4. bazookabill

    Electro-Harmonix Operation Overlord pedál

    Eladó egy hibátlan karcmentes garis stereo overdrive pedál dobozában saját tápjával.
  5. bazookabill

    Electro-Harmonix Operation Overlord pedál

    Hibátlan, szép stereo overdrive pedál dobozában, saját tápjával.
  6. bazookabill

    Electro-Harmonix Operation Overlord pedál

    Hibátlan, karcmentes, dobozában adapterével. 2 in, 2 out.
  7. bazookabill

    Electro-Harmonix Operation Overlord pedál

    Eladó egy, a címben említett overdrive pedál. Esztétikailag és műszakilag kifogástalan, stereo overdrive független boost áramkörrel, bass-mid-treble és blend állítással. Utóbbi alkalmassá teszi billentyűvel, vagy basszusgitárral való használatra. Még pár hónap muzikeres garival tudom adni.
  8. bazookabill

    EHX Operation Overlord

    Eladó a címben jelzett, feleslegessé vált újszerű stereo overdrive pedál. Független boost áramkörrel; bass, mid és treble állítással, blend potival. Még kb. fél év garival.
  9. bazookabill

    EHX Operation Overlord

    Feleslegessé vált hibátlan, még kb fél év garis EHX Operation Overlord stereo overdrive pedál. Dobozában, adapterével, állapota újszerű (néhányszor volt bekapcsolva).
  10. bazookabill

    nord sample library

    Sziasztok! Van átjárhatóság a sample formátumok között? Adott egy .nsmp3 kiterjesztésű user sample, amit szeretnék a Nord Electro 5-el használni, de .nsmp3-at nem olvas, a .nsmp2-vel kompatibilis. Felfelé lehet konvertálni, de visszafelé nem. Tud ebben valaki segíteni, valahogy .nsmp3-ból .nsmp-t csinálni?
  11. bazookabill

    Yamaha CK61/88

    Azokat a zongorákat és ep-ket nem írnám le ennyire pusztán az scm hiánya miatt. A cp és yc zongik is samplingolt mintákkal dolgoznak a zongora szekcióban, és elég jól sikerült gépek a visszajelzések alapján. A butítás mértékére, a konverterekre és a master eq-ra lennék kíváncsi. Ha a kevesebb hangszínt tudja ugyanolyan minőségben, mint a nagyobb tesók (cp, yc), szerintem nem rossz vétel ennyiért sem. A nagy cp mintái odavernek a roland vr61 és 730nak, amik szerintem a versenytársai ennek a gépnek.
  12. bazookabill

    nord stage 4

    Jogos felvetés! Amikor Electro 3-ról váltottam 5-re, megdöbbentem, hogy a (ugyanazon) minták (akusztikus és elektromos zongora) mennyire döglötten, dinamikátlanul szólnak ahhoz képest, amit az electro 3 zsebből tud. Aztán eltelt pár hét, és rájöttem, hogy az architektúrában van valami egészen más dimenzió (nem értek a technikai részhez, csak a fülemre tudok hagyatkozni). Míg az electro 3-at csak elb×szni lehetett az eq-val (alapból rendben szólt), addig az electro 5-öt csak az eq-val lehetett életre kelteni. Lehet, hogy eggyel kényelmetlenebb, viszont az utóbbi koncepciója olyan mozgásteret ad a próbaterem/színpad/vágyott hangszín spektrumában, amit az electro 3 nem tud. Az electro 5-ön olyan dinamikát tudok kihozni megfelelő eq beállítással, amire az electro 3 nem képes. Hozzáteszem, hogy imádtam az electro 3-amat.
  13. bazookabill

    nord stage 4

    https://www.nordstage4.com/ https://www.instagram.com/p/ComQ4Wvtq4i/?hl=hu
  14. bazookabill

    Keresek Korg Microkorgot

    Szia! Ha van eladó szép állapotú Microkorgod, vagy Microkorg S-ed, vevő volnék rá. Üdv!
  15. Keresem a címben írt hangszereket kp-ért. Üdv!
×
×
  • Create New...