Jump to content

Jonas73

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    223
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    4

Jonas73 last won the day on November 3 2015

Jonas73 had the most liked content!

1 követő

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.794 profil megtekintő

Jonas73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

28

Megbízhatósága

  1. Szia! Mi lett a megfejtés? Sikerült megoldani, ...és hogyan? Köszi. J.
  2. Nekem pont a régi Focal 65-ösöm van, és szóval az van, hogy hiába hallgatod meg a boltban, otthon tök más a sztori. Igazából a 65-ös az egyfajta középút szerűség ha az ár-értéket nézed egész jó, de csodát nem szabad várni tőle, egy csomó hangfalat meghallgattam, de jelentős különbséget ebben a kategóriában nem találtam, ami már tényleg frankó az a Genelec 8330-nál kezdődik, de annyi manim tavaly pont nem volt. Sokszor elmélkedem, lehet várni kellett volna egy évet, gyűjtögetni, dehát ki bírja azt ki amikor elkapja a hangfal láz.
  3. Jonas73

    Nem azt hallod

    Pontosan 3,5 éve tart pont ugyanez.
  4. Jonas73

    Nem azt hallod

    Kicsit vissza lapoztam az elejére a sztorinak, 3,5 éve kezdődött, és pont most is ugyanott tart Szerintetek további 3,5 évig is eltarthat ez a vita, amiben úgysem tudja meggyőzni egyik fél a másikat? Mondjuk már így is lassan legendás lesz ez a feloldhatatlan történet. Én mondjuk ki nem hagynám egy fejezetét sem, tényleg érdekes.
  5. Jonas73

    AT2035 vs Rode NT1A?

    Anno amikor mikit vásároltam otthonra demózni, szerencsére fej-fej tesztben kipróbálhattam a 2020-at, meg az NT1A-t, egyik sem valami csúcs, de a 2020 nekem tompábbnak tűnt, ezért én az NT1A-t vettem. Bazi érzékeny egy miki, olyan kicsit "kényeskedős" a 2020 meg inkább egy olyan "favágó" jellegű cucc.
  6. ...és ez mondat megáll Saffire Pro 40 esetében is? Én is gondolkodom a váltáson.
  7. Jonas73

    Zenekészítés iOS-en

    Van esetleg olyan kedves fórumtárs aki iPad pro 12,9-est használt zenélgetésre!? Mik a benyomások, jól működik? A zenei appok rendben futnak?
  8. Jonas73

    Emagic AMT 8

    Nekem AMT 4-esem volt sok éven, és vagy 3 egymást követő OSX-en át, de ha jól emlékszem én sosem tettem fel drivert, működött anélkül is.
  9. Csípnétek? http://yeco.io
  10. Presonus Firestudio-t használtam 1 évig, ebben az árfekvésben nem is érdemes előfokokról meg hangminőségről beszélni, egyik cucc sem jobb a másiknál, viszont ami feltűnő volt, hogy a fejhallgató kimenete nagyon gyenge volt. Persze ez a Studio 192 már egészen komolyan néz ki. Kíváncsi lennék én is mit tudhat!?
  11. Jonas73

    ÚJ MÉNEMSZÓL

    Jó lesz ez! Szerintem ha az "Új tartalomból" kikerülne az adok-veszek rovat, akkor követhetőbb lenne a fórum rész, de persze így sem gáz
  12. Pont ugyanannyira, mint bármelyik hasonló árfekvésű, tök mindegy, hogy minek nevezik benne az előfokot.
  13. Lehet, hogy kommersz, vagy amatőr, vagy végülis mindegy is minek nevezzük, de pl. a Saffire Pro 40, amit én is használok, azért szolgáltatásaiban magasan az árkategóriája fölé nőtt anno, a "hangról" direkt nem is beszélek mert ezügyben ugye csodát nem nagyon lehet várni ilyen pénzösszegekért, viszont én kb. vagy 10db ilyen, de inkább ennél olcsóbb hangkarit kipróbáltam, és ez az egy volt amiben kb. ért is valamit az előfok, végre volt 2db "majdnem" használható fejhallgató kimenet, értelmezhető level meters, és végre üzembiztosan működik (nálam driver probléma sem volt), és persze sok-sok be és kimenet. Én ezért is örülök ennek a kis A/D bemutatónak, mert ismét meggyőzött, hogy ez a Clarett ez bizony jó lehet majd a továbblépésre, ez még pont az az árfekvés és szolgáltatás arány amire azt mondanám, hogy érdemes befektetés lehet. A kis home studiomban nagy hangzás csodát ha megfeszülök sem tudok elérni, viszont egy ilyen géppel gyorsabb, pontosabb, és még egy kicsit jobb minőségű lehetek, mint korábban, - talán ennyi elég is
  14. Jonas73

    Mitől jó Macen dolgozni?

    "hónapokat is kibírnak újraindítás nélkül" :) Van otthon egy pont mostanság 10 éves E Mac-om, soha egyetlenegyszer sem kellett újraindítani, bár már nem használom, de a mai napig kifogástalanul működik, van, hogy 1,5 évig be sem kapcsoltam, aztán egyszer mégis, és, mintha mi sem történt volna működött rendesen, ahogy egy számítógépnek kell.
×
×
  • Create New...