Jump to content
Ménemszól.hu

Gamda

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    255
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    4

Gamda last won the day on August 18 2018

Gamda had the most liked content!

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.596 profil megtekintő

Gamda's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Megbízhatósága

2

Community Answers

  1. Gamda

    Soundcraft lx7 ii (24ch)

    Állandó helyen szolgálta ki a hangosítást, füstmentes helységben. Irányár: 185000 Csere is! Sok minden szóba jöhet - (hangosítás, stúdió, gitár cuccok, szintik...) Érdeklődni: húsz–88hat34huszon3 Megnézhető, kipróbálható Debrecenben. Kérésre küldök át képeket.
  2. Gamda

    Echo Layla 3g pci-os hangkártya

    Csere is szóba jöhet, ami árba egálban van, rá nem fizetek! Pl: Laptop, macmini, ipad, hangmodul, hangosítós, stúdiós cuccok... Rack-ben volt használva, teteje karcos. Ár: 50.000 ft Érdeklődni: húsz-8nyolc634huszon3 Megnézhető, kipróbálható: Debrecenben. Kérésre küldök képeket.
  3. Az Uad azért lehetne jó választás, akár használtan is, mert jó A/d konverter mellett, kapsz viszonylag jó preampot is. A plug inek nagyon drágák, de az alap plugok is nagyon jók, amúgy annyira a te esetedben nem biztos, hogy fontos a dsp része, inkább a konverter - preamp. Esetleg egy kisebb RME. Ezek alatt én nem váltanék.
  4. Figyelmetlen voltam, bocsi. Írj nekik!
  5. Szia, nekem műkszik win 7-ten a 9.4. Nem tudom mid van, nekem utoljára mikor vacakolt az uad (ledobta a plugokat) a pci kártyát kellett megigazgatni. Érzékeny, hogy jól legyen a slotba.
  6. Üdv, nem én voltam a lepontozó, (csak, azért nehogy úgy tűnjön), szerintem is jó a Sony
  7. A Sony arra amire való sokkal jobb. Azért jobb rajta basszusgitárt keverni, mert nem színez annyira, mint az ath. Lehet, hogy kellemesebb az ath-t hallgatni, de az nem azért van, mert jobb, hanem mert jobban színez. De lényeg amúgy, hogy ha levest szeretnénk enni és csak egy villánk van, akkor nem még egy másfajta villát kell venni, hanem kanalat.
  8. Sose marad az, amit fülessel keverek, csak nagyjából összerakásra használom, utána mindig átmegyek hangfalakra. De ha átdobsz privátban néhány sávot, pl 30 mp-et valamiből, holnap rászánok a sonyval egy fél órát.
  9. Köszi. Igen értem, és egyet is értek ezzel a ki mit tud azt használja dologgal. És tök jó dolog, hogy van kiadható demótok belőle!!! Csak annyit kérdeznék még: az atc scm12 prot kiknek gyártják?
  10. Érdekelne azoknak a véleménye, akik hallgatták már az ATC scm 12 pro -t, netalán dolgoztak is vele. (Nyilván ha oda kerül a sor személyesen is meghallgatom, csak előtájékozódnék.) Mennyire lehet ezen rendesen dolgozni? Árban nem nagyon szeretnék fölé menni, de jó lenne egy viszonylag helyfüggetlen pontos lehallgatás. Milyen messze van az scm 19-től? (csak azért ez, mert Töfinek ez van, és biztos tényleg jó )
  11. Nekem Sony mdr 7506-om van. Mivel otthon hamgszerelem a dalokat és egy másik helyen vannak a monitor hangfalak, felvételi eszközök stb, ezért nagyjábóli keverésre, soundozásra is használom. Nagyon bejött! Nem fáraszt, részletes, feljátszani, felénekelni is tökéletes. Olyan mindenes. A régi ath m40-et is ismerem, használtam, az rendkívül buta a sonyhoz képest. Én speciel nagyon nem szeretem, és a mélyeket illetőleg kimondottan hazudós. Egy baja van a sonynak - a fülpárnája hamar elkezd foszlani, és nem olcsó az eredeti cserepárna.
  12. Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget! Megoldódott a dolog! Szétkaptam a gépet, kitakarítottam, kiszedtem az uad, és a Sonnet allegro pci-firewire kártyát. Amit észrevettem, az uad kártya kicsit ferdén (nem 90 fok) volt a slotba, mert a gépház valamilyen okból kifolyólag (sajnos elég sokat cűbölöm) eldeformálódott, így a kártya tartó fal kicsit kijjebb került, a síkjából. Másik dolog, hogy a firewire 800-as kábel egyik végen az egyik műanyag "tüske fogadó vájat - nem tudom, hogy hívják" kicsit benyomódott. Tűvel kiigazgattam. Szépen teszi ismét a dolgát, ezer hála!!! - Azért az, hogy miért csak az egyik dalnál okozott ez problémát rejtély! -
  13. Köszi a tippeket, Firewire az apollo. Próbáltam, hogy csak a pci futott, úgy is ledobta. Mióta kijött a 9.3 ezt használtam, nem volt eddig gond. Az a fura, hogy csak egyetlen egy projektnél csinálja, de ott mindíg. Megnyitok egy másikat és rendesen exportál minden mást. Ha hardwer, vagy csatlakozás lenne, akkor más projektnél is jelentkeznie kellene, de azért megnézem ezt a slotos, tisztítós dolgot. Csak a samp saját, plugja, és az uad. Semmi izotope.
  14. Gamda

    UAD problémák

    Sziasztok! A problémám a következő: Egy dal exportálása közben állandóan ledobálja az uad plug ineket. Látom, ahogy exportálásnál elkezd "gondolkozni" - megakad egy pillanatra az exportálási indikátor, aztán gyorsan befejezi, nyilván ez az a pont, amikor ledobja a plugineket. De mindig más százaléknál történik a dolog. Csak ennél az egy projektnél tapasztaltam ezt, eddig még nem volt ilyen problémám. Mindig más plugokat dob le. Egy apollo duo, és egy 4 magos pci a hardware. Daw: Samplitude pro x (eredeti) , pc Bőven nincs kihasználva a rendszer. Error kód 38 - valami általános csatlakozási hiba. Éhesebb pluginekből csak az Ampex (29%) fut két példányban. Próbáltam új projektbe átmásolni, az egészet, hátha a dawnál akad valami, de ugyanaz a baj. Egyéb pluginek csak a samp két sajátja, sokat használom együtt az uadokkal. Az uad rendszert újra raktam, illesztő programot töröltem, csak egy driver fut... Egy csomó mindent próbáltam már, de semmi sem segített. Nagyon bosszantó. Esetleg valami ötlet?
  15. Köszönöm a válaszokat! Akkor éppen időszerű volt a kérdés! Szuper!
×
×
  • Create New...