Jump to content
Ménemszól.hu

Totálkáros PA végfokokat keresek


A_Technikus
  • Eladó

    Régió: Pest megye 

    Ár: 1000 Ft

Kicsit fura, kicsit OFF hirdetés, mégis reménykedék vala, hátha akad itt olyan, aki hangosítással foglalkozik/foglalkozott, és van efféle lomja...

Szóval tehát: Alkatrészbányának keresek teljesen tönkrevágott, gazdaságilag totálkáros, vagy éppen végletekig elavult-ócska (félvezetős) PA erősítőket, olyan 2-3 darabot összesen, 2x200W-októl felfelé.

Lehetőleg ingyen, vagy jelképes (sporttársi) áron, netán pár doboz seritalért cserébe, természetesen a postázást adott esetben külön fizetem! (inkább velem boltold el a limlomot, mintsem leadd a hulladékudvarba.. :)  )

Tkp. az merült fel, hogy van itt néhány saját részre kivitelezett félkész végfokprojektem, amiket nem tudok befejezni, mert vhogy megbolondultak az emberek, vagy nemtommá' miféle bajság lett a fejükkel... pár év óta képtelenség épeszű áron szerezni nagyobbacska végfoktrafókat, akinek volna eladó az átment "csillagászba", az új meg pláne megfizethetetlen. Minden más megvan nekem ami kellhet, de kb. két-három éve pofára v.ok esve a trafóprobléma miatt, és az imént találtam meg egy nagy doboz félkész cuccomat.. guta megüt, tényleg... be kéne már fejezni ezeket..

Ha van ilyen ócskaságod, kérlek, ne fojtsd magadba - vhogy majd megegyezünk! :) Thx!


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés




×
×
  • Create New...